Reserveren
Reserveren
Reserveren

We zijn fier jullie onze labels te mogen voorstellen.

 

Sfeerbeeld Vakantiedomein Dennenheuvel in Durbuy

Smiley

De FAVV-Smiley is een label dat aantoont dat de onderneming die actief is in de voedselketen en dit label heeft, een aannemelijk systeem heeft uitgewerkt voor de controle van de hygiëne. We garanderen u dus dat de regels inzake hygiëne en goede werkwijzen in de keuken nauwgezet worden opgevolgd, dat we ook zelf onze werkwijzen voortdurend controleren en ze permanent opnieuw aan de orde stellen.

Logo De Groene Sleutel

De Groene Sleutel

Een uitbating die het label van Groene Sleutel krijgt, is een uitbating met oog voor het milieu en voor de natuurlijke rijkdommen. Ze voldoet aan bepaalde criteria met betrekking tot water, energie, afval, onderhoudsproducten, … We garanderen u dat we veel aandacht besteden aan ons energieverbruik en dat we ieder jaar nieuwe ecologische stappen zetten.

Toerisme Vlaanderen

Toerisme Vlaanderen

Toerisme Vlaanderen wil zich als een strategie- en kennisgedreven overheidsdienst inzetten om de positieve kracht van toerisme te versterken. Zo kan Vlaanderen bloeien als innovatieve, inspirerende en kwalitatieve reisbestemming ten bate van de plek, zijn bewoners, ondernemers en bezoekers.

Toegankelijkheids label

Label A

Het label A is een toegankelijkheidslabel dat aantoont dat wij een basistoegankelijk vakantiedomein zijn. Voor de meeste mensen met een beperkte mobiliteit is dit bruikbaar, maar mogelijk is extra inspanning of een helper nodig.

Afbeelding Vakantiedomein Hoge Duin

Centrum voor Jeugdtoerisme

CJT heeft de ambitie om meerdaagse verblijven van jeugdgroepen in de beste omstandigheden te laten plaatsvinden.